onsdag 26. desember 2007

Fra skog til byggeklar tomt..

Tomten var etter mange års fri vekst rimelig gjengrodd med buskas og kratt. I tillegg var den innkranset av 20 store grantrær som i sin tid skal ha blitt plantet av Qrts oldefar. Med nye kjeder på motorsagen var det bare å komme i gang, og i løpet av høsten var alt større enn årets busker lagt ned.
Jepp, det ville vært fint om noen av disse hadde blitt igjen, men siden alle hadde fallretning mot det kommende huset og felling senere blir vanskelig valgte vi å gå grundig til verks. I løpet av de siste årene er flere av trærne knekt ved storm, og vi tok ikke sjansen på å få en av disse kolossene (+/-22 meter) over hus og folk - da planter vi heller nye når huset er på plass..



Entreprenørarbeidet står Terje Solberg for, han har lang erfaring og velfortjent godt rykte. Han var i gang 17. desember, og før jul var all
boring og sprenging unnagjort. Over nyttår vil også planering være unnagjort, og tomten byggeklar. På bildet under ser vi ham i full sving i sin nye Hitachi.



Dessverre var vi for ivrig etter å komme i gang til å ta bilder av tomten før vi begynte felling og rydding, derfor er det kun bilder fra graving er startet her.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Her er det mye utrydnings truet "Flott" som forsvinner.
Navn forslag til tomten: Flott tomt :-)

Anonym sa...

Eg vil vel heller si mygghølet,Men det vet jo dere allerede etter gammelt. Det blir sikkert mange koselige grill kvelder innendørs vi gleder oss !!!!!

Anonym sa...

Flott hus!Vi kan vell vente oss en høyere takst på flesland nå?

Monicha og Kurt sa...

Tenkte å opprette en aldri så liten parkeringsplass ved huset og på snuplassen, så slipper jeg å stå i kø for å sjekke:-)